Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
napisał:
Poziom Twojego pisania nie jest slaby i tego nie powiedzialem. Slabe bylonakurat \\\\\\\"to\\\\\\\"
A dojebalemnsie do Ciebie bo chciales pokazac wszystkim ze autorka jest hm... Ujme to \\\\\\\"na zlym stanowisku\\\\\\\" a sam zaprezentowales poziom no nie wysoki.
Nie cierpie cwaniakow ktorzy wykozystaja najdrobniejsze potkniecie zwyklego przechodnia i do konca probuja pozbawic go resztek godnosci.
Natomias uwielbiam takich cwaniakow wkurwiac i dlatego jestem na tym forum

Widze cysiek, ze masz misje. Ja pamietam konflikt Janka z Marianem czy Brzydkim. To co prezentujesz nawet sie do tamtego nie zblizylo, a Janek przyjmowal wszystko jakby mial zbroje z mithrilu. Maniek od dawna pod plonskiem z luba siedzi, wywiozl swoj mityczny milion, co z brzydkim nie wiem ale Janek wciaz trwa.
Tak wiec szans na twoj sukces nie widze.

Ile razy mam powtazac ze robie to dla zabicia czasu. I nie jestem Cyskiem.

Eee takie pierdolenie, mozes ino mni nachalny, ale jak sie zcisnieniujesz to ortografia bierze gore. Zreszta jakie to ma znaczenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
napisał:
Poziom Twojego pisania nie jest slaby i tego nie powiedzialem. Slabe bylonakurat \\\\\\\\\\\\\\\"to\\\\\\\\\\\\\\\"
A dojebalemnsie do Ciebie bo chciales pokazac wszystkim ze autorka jest hm... Ujme to \\\\\\\\\\\\\\\"na zlym stanowisku\\\\\\\\\\\\\\\" a sam zaprezentowales poziom no nie wysoki.
Nie cierpie cwaniakow ktorzy wykozystaja najdrobniejsze potkniecie zwyklego przechodnia i do konca probuja pozbawic go resztek godnosci.

Widze cysiek, ze masz misje. Ja pamietam konflikt Janka z Marianem czy Brzydkim. To co prezentujesz nawet sie do tamtego nie zblizylo, a Janek przyjmowal wszystko jakby mial zbroje z mithrilu. Maniek od dawna pod plonskiem z luba siedzi, wywiozl swoj mityczny milion, co z brzydkim nie wiem ale Janek wciaz trwa.

Eee takie pierdolenie, mozes ino mni nachalny, ale jak sie zcisnieniujesz to ortografia bierze gore. Zreszta jakie to ma znaczenie.

No moze miec jedynie takie ze Cysiek sie wkutza bo to mnie tak nazywacie. Ja orlem nigdy nie bylem jezeli chodzi o ortografie. No coz takie zycie. Albert Einstein podobno bardzo slabo sie uczyl a zna go caly swiat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
napisał:
Poziom Twojego pisania nie jest slaby i tego nie powiedzialem. Slabe bylonakurat \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"to\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"
A dojebalemnsie do Ciebie bo chciales pokazac wszystkim ze autorka jest hm... Ujme to \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"na zlym stanowisku\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" a sam zaprezentowales poziom no nie wysoki.

No moze miec jedynie takie ze Cysiek sie wkutza bo to mnie tak nazywacie. Ja orlem nigdy nie bylem jezeli chodzi o ortografie. No coz takie zycie. Albert Einstein podobno bardzo slabo sie uczyl a zna go caly swiat.

Kardashian podobno tyz. A roznica znaczna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
jasta 102 napisał:
optymysta napisał:
napisał:
Poziom Twojego pisania nie jest slaby i tego nie powiedzialem. Slabe bylonakurat \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"to\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"
A dojebalemnsie do Ciebie bo chciales pokazac wszystkim ze autorka jest hm... Ujme to \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"na zlym stanowisku\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" a sam zaprezentowales poziom no nie wysoki.

------
Chłopaki, objasnijta mnie - ktoren jezd który bo mnie się jusz mylita. I sam jusz tesz nie wiem, czy ja to ten podpisany, czy Cortez czy Krystian85....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

()
Stały Bywalec
Ja to prawdziwy jasta a oltymysta to cysiek
A Ty ro dorota hansen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
napisał:
A Ty ro dorota hansen

------
Rozumie..sprawdze ino w pantalonach czy ewentualnie nie jestem Hiltonica abo Alive,vica?
Swojo drogo jednakowoż - gdzie podział się Wujek Janek.Uciek do Syrji czy co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
napisał:
A Ty ro dorota hansen

To zakrawa na oszczerstwo!
Ja to Joseph a Joseph to ja. Czasami jestem Lindemans, a w porywach bywalam wujkiem Jankiem.
A tak wogole to doprawdy nie wiem, gdzie ja jestem. Podejrzewam, ze w paralelnym wszechswiecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
napisał:

Bynajmniej mnie wkurwiasz, udowadniasz jedynie ze nie rozumiesz zawartości postów i brniesz w tym co raz głębiej. Taki Gabrys nawet sobie odpuścił.

Dostrzegam tu ironie
Prosze nie chce minsie juz z Toba na ten temat rozmawiac. Chciales blysnac ale za szybko napisales, nie zdazyles pomyslec.i juz tego nie zmienisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Ja bym bron boze nie laczyl tego z naszym sporem, ale ironie u Jozka dostrzeglem natychmiast, a i smiech zagoscil przy bublijnym wieku. Twoj komentarz wydal mi sie naiwny i sztuczny. Nie myslalem, ze pisales serio cysku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
A wiesz gdzie ja mam to co sie Tobie wydaje? Na imie mam Stanislaw i prosze zwracac sie do mnie po imieniu. Malo was jeszcze w tym temacie. Wzywajcie jeszcze posilki bo przeciez wiecej was na tym forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok